In 5 stappen naar maatwerk mét stijl

Stap 1 – Bespreking project

Alles begint bij je wensen. Of je nu een nieuwe keuken wil, maatwerkkasten of een totaalinrichting, bij VDM Keukens & Interieur denken we mee. Jouw project en budget staan centraal.  Nieuwbouw? Breng zeker je plannen mee. Renovatie? Onze zaakvoerder komt ter plaatse.

Stap 2 – Ontwerp

Na een eerste kennismaking maken we een ontwerp in 3D. We houden hierbij rekening met de indeling die je voor ogen hebt, alsook met de functionele en esthetische kant, de stijl, de gewenste uitvoering en apparatuur.

Stap 3 – Offerte

Voordat je maatwerk in productie gaat in ons atelier in Rijkevorsel, komen we opmeten. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk. Voor een vlot verloop van de werken is het van belang dat alle leidingen op de juiste plaats aanwezig zijn.

Stap 4 – Productie

Zijn alle materialen gekozen? Dan is ons team in de productiehal aan zet. CNC-gestuurde machines bedienen, snijden en zagen, het verwerken van je gekozen keukenwerkblad en het (optioneel) bestellen van je keukenapparatuur… wij laten niets aan het toeval over.

Stap 5 – Plaatsing

Jouw kwalitatieve Belgische keuken en maatwerk voor de badkamer, dressing, kantoor of woonruimte zijn nu klaar voor installatie. Onze plaatser komt volgens afspraak langs voor een keurige montage en afwerking. Afhankelijk van de werken neemt dit 1 tot meerdere dagen in beslag. Nog vragen? Onze dienst naservice staat altijd voor je klaar.